Sítě na balkon a do oken

01.04.2009 23:15

Jelikož se blíží Jaro a sluníčko snad už konečně vykoukne, považuji za aktuální publikovat článek o sítích na balkony a do oken. Nemůžeme přece odepřít našim kočičkám, aby se nadýchaly čerstvého vzduchu a vyvalily se na sluníčku. :) Takže mrkněte do Vychytávek pro kočky!!

Úryvek z článku: Sítě na balkon a do oken

Sítě na balkón a do oken jsou nejlepším řešením pro zodpovědné majitele, kteří chtějí kočce dopřát pobyt na čerstvém vzduchu.Tak jako my máme rádi svěží vzduch a sluníčko, tak i naše micka toužebně očekává, až ji pustíme ven projít se a provětrat. Pokud chcete micce její přání splnit, opatřete svůj balkon sítí nebo pletivem, které kočku uchrání před pádem.

Velké nebezpečí hrozí hlavně kočce "panelákové", která není zvyklá chodit volně ven a mnohdy neumí odhadnout, jak vysoko vlastně sedí. Kočka hypnotizovaná mouchou nebo letícím ptákem může snadno uklouznout. Takový pád ji může lehce zabít nebo zmrzačit.Utěchou není ani byt v nízkém patře. Kočka může totiž snadno utéct a ztratit se..... Více naleznete ve Vychytávkách pro kočky

—————

Zpět